Sound of Silence biedt via uitvaartbedrijven en rechtstreeks aan particulieren een persoonlijk muzikaal accent aan uitvaarten.
De musici van Sound of Silence zijn thuis in verschillende genres en culturen. Naast popmuziek en jazzmuziek behoren evengoed orgelmuziek van Bach en fado tot de mogelijkheden.
Kortom, Sound of Silence heeft op muzikaal gebied veel te bieden.

> Klik hier om een indruk van de mogelijkheden te krijgen.

Sound of Silence biedt live muziek bij uitvaart aan als solist, duo, trio of kwartet. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden bepalen we gezamenlijk met u de juiste samenstelling. Uiteraard zetten wij uitsluitend professionele musici in die zorgen voor prachtige live muziek bij uitvaart.

Sound of Silence kan ook het persoonlijke aspect versterken door de overledene op te nemen in haar vertolking. In overleg met de naasten is het mogelijk een compositie of tekst te maken over de dierbare overledene. Zo kan het uiterste moment van afscheid zo bijzonder mogelijk worden gemaakt.

Wij musiceren op locatie, zoals uitvaartcentrum, kerk of begraafplaats.

Sound of Silence beschikt over professionele cameramensen en fotografen. Het is dus mogelijk om een video of fotoreportage van de uitvaart te laten maken. Zo kunt u op een later moment rustig terugblikken op de uitvaartceremonie. Er kan zelfs een website gecreëerd worden waarin de overleden dierbare blijvend kan worden herdacht.

Sound of Silence maakt het mogelijk een film over de dierbare overledene te maken. In overleg met de nabestaanden wordt een unieke film samengesteld. Deze wordt op groot scherm tijdens de uitvaartceremonie vertoond.
Laat u informeren naar de mogelijkheden.

Sound of Silence beschikt over een deejay met een professionele setup die uw gewenste muziek speelt. Dit is bijvoorbeeld erg geschikt in de ontvangstruimte of op een andere locatie.

Sound of Silence
Heemskerckstraat 26
2518 EK Den Haag
T. 06 41762705
E. info@sound-of-silence.nl